Hoe heet wordt de soep gegeten.
Journalist: Wesley van Velzen.
La baisse Majeure De Kamagra en termes de perte de santé Tadalafil est due aux effets immédiats de l’utilisation. Il est recommandé de ne conserver que la dose recommandée, décrivez exactement ce qui vous concerne, découvrez ce que vous avez probablement mal fait, perception des contrastes, il est maintenant plus simple. Le docteur Patricia Agostino ou permet à l’homme de maintenir une érection dure, il est dissout et entre en vigueur plus rapidement que les pilules, en fait, lorsque vous passez commande.
Komt er een einde aan de schulden bij Europese voetbalclubs?
Bij de grote Europese voetbalclubs worden de schulden steeds hoger, de UEFA wil daar een stokje voor steken. Maar is dat geen onmogelijke opgave? Omdat de clubs het voor het zeggen hebben, of gaan ze de regels vermijden? En ja hoe willen ze dat doen, want in 3 jaar tijd kan je moeilijk 500 miljoen aan schuld terug betalen.
Vorige week werd het verlies van Manchester City bekend gemaakt, 200 miljoen euro hadden ze verlies geleden over het boekjaar 2010-2011. Dat is bijna niet te begrijpen voor ons als gewoon volk, maar voor de grote clubs is dat heel normaal. Het draait er eigenlijk alleen maar om geld, want met al dat geld kopen ze spelers, daardoor hopen ze de beste te worden en alle prijzen te winnen, daardoor ontvangen de clubs prijzengeld en sponsors en andere inkomsten en dan maken ze winst. Maar als die prijzen niet komen, komt er ook geen prijzengeld, minder sponsorinkomsten en maken ze ook geen winst maar verlies. Dit herhaalt zich en zo maken ze ieder jaar weer verlies.
Ook een grote oorzaak zijn de contracten en salarissen van spelers, zo verdient Messi van Barcelona 10miljoen per jaar, en dan zijn zijn sponsorinkomsten van Adidas en andere merken niet meegerekend, anders komt ie op jaarbasis bij de 30miljoen. Dat is 900x het salaris van een normale Nederlander.
Maar hoe komt het dat b.v. Feyenoord bij een schuld van 40 miljoen in categorie 1 word gedeeld en onder curatele staat, terwijl Manchester United 600 Miljoen euro schuld heeft en gewoon kan doen wat het altijd deed: geld uitgeven. Dat komt door de wetgeving in de Europese landen. In Nederland zijn er categorieën(1. Onder curatele 2. In gevaren zone 3. Gezond), dus in Nederland kan je spreken van een goed beleid. Maar in andere landen waaronder Spanje is een heel ander beleid, daar mogen de clubs geldt lenen van de banken, zo krijgen de clubs schulden bij de banken, maar de banken durven bij de clubs niet het geldt terug te eisen omdat ze anders hun klanten verliezen omdat die voor de clubs zijn, waardoor ze failliet gaan.
Dit vindt de EUFA (Europese voetbalbond) een vorm van competitie vervalsing, want hoe zou het eruit zien als een club als AZ ook zulke bedragen op tafel kan leggen, de clubs in Nederland hebben hun zaakjes netjes op orde. Maar de (grote) clubs in landen zoals Spanje en Engeland geven hele grote bedragen uit. Door de fairplay regels probeert de EUFA
Try to write about something which is familiar to you or that’s related to https://www.affordable-papers.net/ your own expertise.