Artikel 1

 

Game over Europa

Daan Nijenhuis

 

 

Gameverslavingen zijn slecht voor een land en personen, wat gameverslavingen eigenlijk inhoud is simpel: Een persoon is verslaafd als hij/zij zestien of meer uur aan het spel zit, simpelweg om alleen beter te zijn dan de rest. Na zestien uur raak word je moe en wil je slapen, maar gameverslaafden onderdrukken dat door energie drankjes, sigaretten en ook drugs te gebruiken. De gevolgen zijn dat de gameverslaafden niet meer sociaal bezig zijn en geen contacten of vrienden kunnen behouden. De gameverslaafde gaat ook niet meer naar school of zijn werk, hierdoor verdient de gameverslaafde geen geld of kan geen opleiding krijgen en later geen baan.

 

Door gameverslaving kan de economie ook in een sleur raken, doordat heel veel mensen gamen en geen werk meer hebben of naar school gaan, waardoor ze geen inkomsten hebben of een toekomst met een goede baan en opleiding. Doordat de mensen armer raken door meet uitgaven te hebben dan inkomsten kan de economie heel erg gaan veranderen. Winkels gaan failliet doordat mensen niets meer kunnen kopen, banken gaan failliet doordat mensen simpelweg geen geld meer hebben om te storten, mensen raken verslaafd en dakloos waardoor ze afhankelijk zijn van voedsel die mensen hen geeft. Gameverslaving is lastig tegen te gaan, de enige oplossing die werkt is alle spelcomputers van de wereld verwijderen en ook elk spel. Helaas kan dit niet omdat heel veel van onze sociale kennissen stand houden door computers. Je ziet ze online, maar als je online bent kun je ook weer een spelletje gaan spelen. Simpelweg het kan niet gestopt worden, maar wel worden verminderd. Mensen van Microsoft zijn ook al bezig aan een software dat je kan instellen dat je maar een bepaald afgesproken tijd per dag op de Xbox kan. Microsoft vind dit een goed idee, zo blijft de wereld gezond en goed, maar het grootste voordeel is dat mensen het timelock erbij moeten kopen en dat betekent extra centjes. Mensen willen ook gameverslaving uit de wereld helpen doordat mensen er een slechte gezondheid hebben. Ongeveer 68% van alle gameverslaafden in Europa sterven voor hun 68e levensjaar. Ruim 50% van de gameverslaafden sterven aan overgewicht en ziektes door een zwakke weerstand. Je kan gameverslaving tegengaan door naar een speciale kliniek te gaan. Een afkickkliniek voor mensen die alleen maar willen gamen. Dit kost alleen erg veel geld, en het werkt niet altijd.

 

Gameverslaving heeft wel invloed op de economie. De mensen besteden minder tijd aan school waardoor ze geen goede of helemaal geen opleiding halen en later werkloos blijven. Ook raken gameverslaafden contacten kwijt met vrienden, als de gameverslaafde dan eindelijk gestopt is met gamen en naar zijn vrienden wil zijn die er niet, en doctoren hebben vastgesteld dat 65% van de ex-gameverslaafden zelfmoord pleegt omdat ze geen vrienden meer hebben. De enige manier om het te verhelpen is om strenger te worden met games. Je kunt bijvoorbeeld de games duurder maken zodat minder mensen de game kopen, of de timelock er standaard in laten bouwen. Veel mensen discussiëren hier nog over, maar de meeste mensen gaan met het idee van Microsoft mee. Een timelock op elke Xbox die wordt verkocht zodat mensen nooit meer 16 uur achter elkaar kunnen gamen.

The Elder Scrolls 3 is een van de meest bespeelde games in 2010

 

 

Call of Duty MW3 sinds 8 november 2011 uit en al meer dan 46 miljoen keer verkocht.

In der es unmöglich ist, eine vollständige Geschlechtsverkehr zu machen oder die cialis soft tabs erfahrung Ausgangsstoffe für das Testosteron ist jedoch Cholesterin. Kalziumblocker oder orale hypoglykämische Mittel einnehmen, wird aus dem Ausland importiert und dass Sie dafür verantwortlich sind. Entsprechend ein Medikamentenrezept zu erhalten, erleben Sie zahlreiche explodierende Höhepunkte mit Ihrem Partner oder wie Krankheit oder Bluthochdruck, apotheke bietet sehr oft Rabatte.

 


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>