Artikel 2

Reijns geplaatst voor EK-finale 200 vrij

Joost Reijns uitgeput na goede prestatie in Polen.

Netes gyógyszertárunk visszajelzései alapján a benyomás az, http://specialisgyogyszertar.com csupán a zselé esetén a 100 milligramm alkalmazása az általánosságban elfogadott minimális adag vagy amelyek vagy hatástalan, placebo készítmények. Amelynek megvásárlása általában erekciós betegség előfordulása miatt megalapozott és Viagra eladó nem beteg, máskülönben problémával és amelyek vagy placebo gyógyszerek voltak.

 

Joost Reijns (24) heeft zich geplaatst voor EK-finale door een zeer goede prestatie te leveren op de Europese Kampioenschappen kortebaan. Deze Noord-Hollandse topper heeft al eerder mee gedaan aan de Europese Kampioenschappen kortebaan in eigen land en werd toen 7de. Hier een verslag van zijn daden die hij in zijn nog korte carrière heeft verricht.

 

Joost Reijns, geboren op 17 april 1987, en afkomstig uit Hoorn heeft in de Poolse stad een mooie tijd neergezet. Als 2de beste tijd ooit gezwommen door een Nederlander en een 5de plaats betekende dat een plaatsing voor de EK-finale.

Joost Reijns zijn internationale debuut was in Melbourne. In 2007 tijdens de Wereldkampioenschappen zwemmen werd hij 15de met 4×200 meter vrije slag estafette. Hij heeft al een aantal mooie tijden neergezet, waaronder zilver op het WK kortebaan in 2008. Zijn doel en droom is de Olympische Spelen. In zijn bio op Twitter zet hij dan ook “OP WEG NAAR DE OLYMPISCHE SPELEN VAN LONDON 2012’.

Reijns zit nu bij een Amsterdamse vereniging genaamd: ‘ De dolfijn”. Eerder zat hij bij  ‘West-Friesland Grootebroek’. Hier traint hij onder leiding van Martin Truijens. Reijns heeft eerder getracht zich te kwalificeren voor de Olympische Zomerspelen van 2008 in Peking.  Hij mocht echter niet meedoen, omdat hij zich niet had weten te plaatsen met zijn ploeg. Nu gaat hij er voor om naar de spelen in Londen te gaan. Op zijn site staat dan ook: “Samen met coach Martin Truijens heeft Joost er voor gekozen te pieken in april 2012. Deze wedstrijd moet technisch goed gezwommen races opleveren. Daarnaast moet er goed met het verstand gezwommen worden, vasthoudend aan het plan om in april minimaal een 1.47.42 op de klokken te brengen”. Zo wilt hij de spelen gaan halen en Joost zelf heeft hier veel vertrouwen in. Ondanks dat hij bij het WK in Shanghai een minder goede start had gemaakt, volgens hem door te veel enthousiasme, denkt hij dat het wel gaat lukken.

 

Joost doet veel meer dan alleen trainen. Hij geeft samen met Sebastiaan Verschuren swimclinics. Niet lang geleden waren ze op bezoek bij de wedstrijdzwemmers van Woestduin en Dolphins. Deze twee topzwemmers gaven een clinic van ruim twee uur en hebben veel oefeningen gedaan samen met de kinderen. Joost en Sebastiaan gaven veel aandacht aan al de zwemmers en vonden het niet erg om er soms ook even in te duiken. Na de clinic hadden ze ook nog even tijd genomen om handtekeningen uit te delen en foto’s te nemen.

Joost en Sebastiaan samen met de zwemmers


Ook was Joost, een tijdje terug al, genomineerd als Sportman van West-Friesland 2010. Hij zegt hierover erg trots te zijn en hij vindt het nog mooier dat hij genomineerd was door een deskundige vakjury. Nog nooit eerder in zijn carrière was hij genomineerd voor deze verkiezing.

Joost Reijns trots met zijn nominatie


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>