Excursieopdracht

Oost Amsterdam

 

Door Daniëlle Brandt, Iris Tijm en Henk Buining

Het linker gebouw ziet er somberder uit door de bruinige kleur naast het vrolijke geel. Ook valt het op dat er geen balkons zijn, omdat het rechter gebouw ze wel heeft. het is dus waarschijnlijk dat het rechter gebouw later is gebouwd of later gerenoveerd dan het linker .

 

Omdat het voegsel bij het rechter gebouw duidelijker te zien is en omdat de kleur lichter is dan bij het linker gebouw, is het rechter gebouw dat er nieuwer uitziet of later gerenoveerd is.

Het linker gebouw is saaier dan het rechter gebouw. Het linker gebouw heeft ook witte balkon hekjes die niet meer mooi wit zijn. Het rechter gebouw ziet er verzorgder uit en is daarom waarschijnlijk dat het rechter gebouw later is gebouwd .

Het rechter gebouw op de foto heeft dezelfde vorm                                                            alleen heeft het rechter gebouw een lichtere kleur en het witte is ook echt wit. Het rechter gebouw is dus waarschijnlijk later gerenoveerd .

Het rechter gebouw ziet er hier veel gezelliger uit, omdat het een paar anders gekleurde baksten heeft. Het hoeft niet per se later te zijn gebouwd, maar het is wel recenter gerenoveerd.

Dit is een gebouw met een advertentie voor renovatie. Het is dus duidelijk dat de gemeente zijn best doet om de gebouwen te renoveren.

Dit is een boom langs de straat met een bankje eromheen. Er staan langs de straat meer van deze bankjes. Op de meeste zaten ook wel een paar mensen.

Langs de straat staan hier drie prullenbakken. Een voor glas (rechts) een voor papier (midden) en een voor de rest (links).

 

Dit is een plastic afvalbak. De gemeente doet dus moeite om burgers hun afval te laten scheiden wat weer goed is voor het milieu. Hij is oranje en dus valt hij goed op .

 

Dit zijn twee politieagenten te paard. Meer politie zorgt voor een veiligere buurt. Nog iets waar de gemeente dus moeite voor doet .

 

Op de muren langs de straat vind je behoorlijk wat graffiti. Het is natuurlijk moeilijk voor de gemeente om alles op te ruimen, maar het is toch een minpuntje.

Ook hier zit graffiti op de muur en veel posters over elkaar, waardoor het er een beetje slordig uitziet.

 

Er staan hier een paar hekjes, maar een beetje te veel fietsen. De gemeente zou hier eigenlijk meer hekjes moeten plaatsen, zodat de fietsen zich ook kunnen verplaatsen.

Dit is ook een voorbeeld van iets dat beter zou kunnen. Als de gemeente meer prullenbakken neer zou zetten zouden ze niet allemaal zo vol zitten. Of er moet vaker afval worden opgehaald.

Dit is een gebouw dat duidelijk renovatie nodig heeft. Maar zelf zouden ze misschien ook wat moeten doen want je zou hier toch niet zomaar naar binnen lopen?


Ne produit pas un effet suffisant ou une préparation préalable n’est pas requise. Acheter des https://chalet-dauron.com/cialis-brand/ préparations uniques esr Votre chance d’améliorer votre vie sexuelle, russell, ce qui est un moyen de réparer.

 

Wij wensen U veel plezier in Amsterdam Oost!!

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>